Biennalen for Kunsthåndværk og Design 2009

Biennalen for Kunsthåndværk og Design 2009


Designer Inger Margrethe Larsen er blevet udvalgt til at deltage med flere af sine værker i Biennalen for Kunsthåndværk og Design 2009

Biennalen for Kunsthåndværk og Design er Danmarks største tilbagevendende udstilling, der under en samlende optik præsenterer kunsthåndværk og design. Ideen omkring Biennalen for Kunsthåndværk og Design er opstået ud fra et ønske om at skabe en platform og give mulighed for vise, se og diskutere de allernyeste, mest kreative og innovative værker af de bedste danske navne her og nu. Målet med biennalen er at sætte fokus på dansk kunsthåndværk og design gennem udstillinger, forskning og formidling og i kraft af kontinuiteten – den 7. biennale i rækken – at præsentere, dokumentere og følge feltets udvikling og vækst.


31 bæredygtige udstillere på Trapholt

178 af Danmarks bedste og mest kreative kunsthåndværkere og designere har sendt deres bidrag ind til Biennale-sekretariatet i dysten om Biennaleprisen på 100.000,-

Alle bidrag forholder sig til begrebet ”bæredygtighed”, som er årets tema for Biennalen 2009 for Kunsthåndværk og Design. Nu er 31 projekter blevet valgt ud af censorkomiteen, og ved udstillingens åbning den 6. maj afsløres vinderen af prisen.

Seminaret og den officielle åbning af Biennalen for Kunsthåndværk og Design afvikles på Trapholt d. 6. maj 2009 Biennalen for Kunsthåndværk og Design vises på Trapholt, Koldinghus og Danmarks Keramikmuseum Grimmerhus fra 7. maj til 6. september 2009.


Se Pressemeddelelse